KHL: O Marcela Hossu má záujem Atlanta Mytišči

24.07.2011 Celý región

MYTIŠČI 24. júla (WEBNOVINY) - O slovenského útočníka Marcela Hossu je po jeho odchode z klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) AK Bars Kazaň záujem v konkurenčnom Atlante Mytišči. Pre Sovietsky Sport to priznal generálny riaditeľ klubu Andrej Veverko. "Áno, Hossa je v sfére nášho záujmu. Na druhej strane musím informovať, že žiadne rozhovory ani rokovania ešte neprebehli," uviedol Veverko.

Dvadsaťdeväťročný krídelník Marcel Hossa sa s Kazaňou dohodol na predčasnom ukončení spolupráce, hoci mal platný kontrakt aj pre súťažný ročník 2011/2012. Vo farbách AK Bars mal v minulej sezóne v 51 dueloch základnej časti KHL bilanciu 16 gólov a 15 asistencií, v play-off pridal v ôsmich zápasoch dva presné zásahy a jednu gólovú prihrávku. "Rokujem s viacerými klubmi, no konkretizovať to zatiaľ nechcem. Výsledky rokovaní by mohli byť známe do jedného týždňa," uviedol vo štvrtok Hossov agent Vladimír Vůjtek ml.

Osemdesiatdvanásobný reprezentant SR Marcel Hossa pred odchodom do KHL hrával v zámorí, v NHL má na svojom konte 237 duelov v dresoch Phoenixu, NY Rangers a Montrealu. V Európe hrával aj vo švédskej More.
 

Vyberte región